Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت:بر اساس تفاهم نامه‌ای که ما بین ستاد و بانک ملت و صندوق رفاه دانشجویان منعقد شده است، تسهیلات عتبات به زائرین دانشگاهی اعطا می‌شود.

زارع گفت: به منظور تسهیل سفر برای دانشگاهیانی که قصد سفر به عتبات عالیات دارند و همچنین حمایت از این اقدام معنوی و فرهنگی،از ماه ها قبل با تشکیل جلسات با بانک ملت و صندوق رفاه وانعقاد تفاهم نامه، تصمیم بر آن شد تا به دانشگاهیان متقاضی به صورت ویژه وام عتبات عالیات پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سقف پرداخت وام به هر کدام از دانشگاهیان که از بانک ملت وام بگیرند، برای سفرهای زمینی ۱۰ میلیون ریال و برای سفرهای هوایی ۱۵ میلیون ریال است که در اقساط ۱۸ ماهه و بازپرداخت آن بعد از دریافت وام آغاز می‌گردد. سقف وام تعیین شده برای دانشگاهیان وزارت علوم که از صندوق رفاه وام بگیرند، برای مجردین ۱۰ میلیون ریال و برای متاهلین ۱۵ میلیون ریال است و این وام هیچ گونه کارمزدی ندارد و بازپرداخت این تسهیلات نیز پس از فراغت از تحصیل است.

معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: متقاضیان دریافت تسهیلات بانک ملت باید با داشتن یک ضامن معتبر به یکی از شعب بانک در سراسر کشور مراجعه کنند. همچنین دانشجویان وزارت علوم تا پایان بهمن ماه می‌توانند نسبت به ثبت تقاضای وام در سامانه صندوق رفاه دانشجویان اقدام و مدارک لازم را به دفتر صندوق در دانشگاه خود تحویل دهند.

وی ادامه داد: دانشگاهیان متقاضی دریافت وام بانک ملت بعد از نهایی کردن ثبت نام در سایت لبیک برای دریافت وام به شعب بانک معرفی می‌شوند و نیازی به دریافت معرفی نامه از سایت نخواهند داشت اما دانشجویان وزارت علوم با مراجعه به سامانه جامع عتبات در سایت لبیک می‌توانند معرفی نامه برای صندوق رفاه دریافت کنند.

زارع گفت: پرداخت این وام در شعب بانک ملت آغاز شده و تا پایان سال ۹۶ هم متقاضیان فرصت دارند تا برای دریافت این تسهیلات اقدام کنند.

معاون اجرایی ستاد تاکید کرد: با توجه به شلوغی بانک‌ها در ایام اسفند ماه به دانشگاهیان توصیه می‌شود وام خود را تا پایان بهمن ماه دریافت کنند و از مراجعه به بانک در روزهای پایانی سال به دلیل مشغله زیاد شعب، خودداری کنند.

گفتنی است؛ اساتید و کارمندان کلیه دانشگاه‌ها نیز می‌توانند با مراجعه به شعب بانک ملت در سراسر کشور نسبت به دریافت تسهیلات عتبات دانشگاهیان اقدام کنند.

منبع:مفدا

204

پرداخت تسهیلات دانشجویان عتبات عالیات معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان زارع

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۲۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۷۰ دانشجوی نخبه امروز به عمره مفرده اعزام می‌شوند
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • سفر به عتبات یک سفر توحیدی است
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق