Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملت، سهمیه تسهیلات حوادث غیر مترقبه ناشی از سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ در استان های گلستان و مازندران را به شعب ابلاغ کرد.

به گزارش صدای ایران این بانک بابت بازسازی اماکن مسکونی شهری و روستایی در استان گلستان وام ۵۰۰ میلیون ریالی، بابت بازسازی اماکن مسکونی روستایی وام ۴۰۰ میلیون ریالی، بابت تعمیر اماکن مسکونی و تجاری شهری و روستایی وام ۱۵۰ میلیون ریالی و بابت تامین لوازم خانگی (معیشتی) اماکن مسکونی وام ۱۵۰میلیون ریالی پرداخت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بانک ملت در استان مازندران هم بابت بازسازی اماکن مسکونی و تجاری شهری و روستایی و همچنین تامین لوازم خانگی( معیشتی) اماکن مسکونی، تسهیلاتی با سقف های مبلغی مشابه استان گلستان پرداخت می کند.
بر این اساس، مدت تسهیلات در دوران مشارکت مدنی احداث ۳ سال و دوران فروش اقساطی (بازپرداخت اقساط) ۱۲ سال در نظر گرفته شده است که به این ترتیب مجموع دوران ساخت و بازپرداخت ۱۵ ساله خواهد بود.
براساس مصوبه هیات مدیره بانک ملت نرخ سود این تسهیلات بنابر شرایط و نوع آن بین ۴ تا ۵ درصد سالیانه است.
همچنین تسهیلات تامین لوازم معیشتی واحدهای مسکونی در این استان ها در قالب عقد فروش اقساطی خرید کالای مصرفی با دوام ساخت داخل و مدت بازپرداخت ۷ ساله و نرخ سود ۵ درصد تعیین شده و مابقی با توجه نرخ سود نوع عقد به عهده دولت  است.
این گزارش حاکی است، تسهیلات مذکور براساس سهمیه ابلاغی بانک مرکزی و با معرفی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هر منطقه بین آسیب دیدگان، قابل پرداخت خواهد بود.



منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۳۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه